- SummeCosmetics

Summecosmetics een geweldig, innovatief en bijzonder merk! Voor en door schoonheidsspecialisten ontwikkeld die van effectieve,- en huidverbeterende moderne behandelingen houden. Doordat de behoeften van de huid eigenlijk vrijwel nooit hetzelfde is kunnen de behandelingen op maat gemaakt worden met de producten van SummeCosmetics. En dat is mooi! Hieronder zijn de producten beschreven die ik gebruik in mijn salon. Zo krijgt u een idee welke producten er voor een behandeling worden gebruikt wanneer we een behandeling voor u samenstellen. 

 

 

GLACIAR LINE

Sterke hydratatie met gletsjer water. Vochtherstellende producten die de zelf hydraterende eigenschappen van de huid stimuleren en herstellen. Transepidermaal vochtverlies wordt voorkomen door het herstel van de lipide barrière.

 

GLACIAR CLEANSING MILK
REINIGENDE MILK

Reinigingsmilk voor droge en normale huid. Geschikt voor de gevoelige huid.
Hydraterende emulsie, met crèmig en fris gevoel.

 

GLACIAR SOFT LOTION

Zachte hydraterende lotion. Stimuleert, verfrist en zuivert de huid. Geschikt voor de gevoelige huid.

TWO PHASES
OOG MAKE UP REMOVER

Vochtherstellende make-up remover voor alle soorten make-up. De combinatie van oliën en siliconen geeft TWO PHASES een krachtige werking. Verzachtend, tonifiërend, anti-rimpel en beschermend.

SHELL PEELING
EXFOLIANT

Professionele, mechanische peeling lotion met abrikozen. De exfoliërende eigenschappen verwijderen dode cellen en reinigen daarbij de huid diep. Irriteert de huid niet.

GLACIAR MASK
GEZICHTSMASKER

Hydraterend gezichtsmasker geformuleerd met een combinatie van plantenextracten: smeerwortel, distelwortel, zoethout en allantoïne. Kalmerend, verzachtend, anti-irritatie en zuiverend.

GLACIER HYDRATION
HYDRATERENDE GEL CREME

Vochtregulerende crème met liposomaal gletsjerwater, dat de regeneratie van het zelf hydraterende mechanisme van de huid stimuleert. Verzacht, hydrateert, stimuleert, geeft comfort gedurende 24 uur.

GLACIER+ HYDRATION
HYDRATERENDE GEL CREME

Sterk voedende gezichtscrème voor droge en zeer droge huiden. Verbetert de zachtheid, de vochtbalans en flexibiliteit van de huid. Hydrateert gedurende 24 uur. Beschermt de huidcellen tegen stress invloeden.

 

HYDRO-REPAIRER
HYDRATEREND SERUM

Hydraterend en verstevigend gezichtsserum met liposomaal gletsjerwater en hyaluronzuur. Stimuleert en herstelt de regeneratie van het zelf hydraterende mechanisme van de huid.

 

HYDRALURONIC
SERUM GEL

Herstelt het vochtgehalte van de diverse lagen van de huid. Maakt de huid voller waarbij de diepte van rimpels direct zichtbaar wordt verminderd.

HAND HYDRATION
HANDCREME

Herstellende handcrème voor dagelijkse verzorging. De bioactieve samenstelling van natuurlijke oorsprong zorgt voor optimale bescherming om de tekenen van zon en veroudering te voorkomen en te behandelen.

 

 

BALANCE LINE

Cosmetica met diep werkende reinigende en talgregulerende werking die de onzuiverheden van de huid doet verdwijnen. Sterk ontstekingsremmend en kalmerend. Geschikt voor de behandeling van vette huiden en de eerste tekenen van acne.

 

BALANCE CLEANSING MOUSSE

Reinigende mousse met sterk werkende talg regulerende stoffen. Hydrateert en normaliseert de huid, verwijdert make up, onzuiverheden en overtollig vet zonder de huid te irriteren. Matterende werking.

 

 

 

BALANCING LOTION
NORMALISERENDE LOTION

Adstringerende lotion met een matterend effect voor de gecombineerde en vette huid. Licht exfoliërende en hoornlaag verwekende werking. De huid wordt fijner, zijdeachtig en fluweelzacht.

 

 

 

HYDRO BALANCE
HYDRATERENDE GEL CREME

Normaliserende crème. Vermindert overtollig vet en matteert bij gemengde en/of vette huiden, waarbij het vochtgehalte wordt behouden. Antiseptisch en ontstekingsremmend. Een frisse gel crème.

 

 

BALANCING PURE MASK
REINIGEND MASKER

Zuiverend gezichtsmasker met anti-microbiotische en ontstekingsremmende werking. Werkt op de belangrijkste tekenen van de vette huid. Voor een zachte, zijdeachtige, niet glimmende huid, vrij van verstopte poriën en comedonen.

 

 

 

PURE REGULATOR
SERUM GEL

De synergie tussen de werkstoffen en de in ciclodextrinen ingekapselde Tea Tree olie produceert een huid herstellende, antiseptische, ontstekingsremmende en anti-seborroe werking. Vermindert de tekenen van een vette huid.

 

 

CELL C LINE

ZUURSTOFBEHANDELING MET STAMCELLEN EN VITAMINE C DIE EFFECTIEF DE VEROUDERING VAN DE HUID TEGENGAAT

 

De stamcellen begunstigen de juiste werking van het metabolisme van de weefsels en houden deze in goede staat. In combinatie met het antioxidant effect van Vitamine C, begunstigen deze de natuurlijk regeneratieve eigenschappen van de huid, zodat op effectieve manier het ontstaan van rimpels, verslapping, imperfecties en vlekken wordt voorkomen. Het intens werkende regenererende effect zorgt voor een meer zijde- en fluweelachtige huid, waarbij de rimpels verzacht worden.

CELL C CLEANNING MOUSSE
REINIGENDE, HYDRATERENDE MOUSSE

Reinigende gezichtsmousse met extract van zoete sinaasappels en Babassu olie voor droge en normale huid. Reinigt de huid grondig met behoud van een optimale vochtbalans. Behoudt de natuurlijke balans van de huid en geeft een zachte en zijdeachtig gevoel.

 

 

CELL RENEWAL
MULTI-ZUREN CELVERNIEUWER

Mix van alpha-hydroxyzuren: Glycolzuur, melkzuur, amandelzuur, wijsteenzuur en citroenzuur. Verbetert de huid in al zijn aspecten, waarbij de (mimische) rimpels minder zichtbaar worden. Begunstigt de juiste afvoer van de talgklier, zodat geen comedonen of opeenhoping van talg worden gevormd. Verhelderend effect.

 

 

LIGHT & LIFTING
SERUM GEL

Gezichtsserum dat de mimische rimpels vermindert. Egaliseert en verheldert de huidtonus, waarbij tegelijkertijd de collageensynthese wordt verbeterd, voor een algehele verjonging van het gelaat.

 

 

HYDRO C
ANTIOXIDANT EN PREVENTIEF

Hydraterende crème met antioxidant en preventieve werking tegen veroudering. Helpt de zonbeschadigde en milieu-vervuilde huid te herstellen. Helpt de huid de werking tegen vrije radicalen te versterken. Zeer geschikt voor de huid van de man. Voor een rokershuid en huiden met symptomen van andere vervuilers.

 

 

 

CELL C ANTIAGE
HYDRATEREND EN VOEDEND

 

Anti-age crème die het verouderingsproces vertraagt en de regeneratie van de huidweefselcellen stimuleert. Herstelt de huid van effecten van het milieu, voornamelijk die van de vervuiling en UV straling. De stamcellen in combinatie met het antioxidant effect van Vitamine C begunstigen deze de natuurlijk regeneratieve eigenschappen van de huid, zodat op effectieve manier het ontstaan vanrimpels, verslapping, imperfecties en vlekken wordt voorkomen.

 

 

CELL C RENEWAL
AHA + REVITALIZERENDE VITAMINE C

Intens vernieuwend effect dat de huid er zijde- en fluweelachtig uit laat zien. De (mimische) rimpels worden gereduceerd, waarbij het een licht verhelderende werking op de huidtonus geeft.

 

 

CELL C MASK
ANTIOXIDANT, RESTRUCTUREREND

Alginaat gezichtsmasker rijk aan vitamine C, speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering tegen te gaan, de elasticiteit en de vochtbalans van de huid te behouden. Rijk aan Acerola (fruit met 30 keer meer vitamine C dan de sinaasappel), is het in staat om de vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor cel veroudering, te neutraliseren. Het masker werkt restructurerend, stimuleert de synthese van de collageenvezels, brengt de elasticiteit en stevigheid van de huid terug en egaliseert de huidtonus.

 

 

CELL LINE

VERMINDERT DE ACHTERUITGANG VAN DNA EN DE CELKERNEN EN BEVORDERT DE LEVENSDUUR VAN DE CELLEN.

Cell Line is de cosmetische oplossing die de achteruitgang van het DNA in de celkern vertraagt, de levensduur bevordert en de levensvatbaarheid van de cellen verhoogt. Dit proces garandeert de correcte biosynthese van type I collageen, waardoor de huid en elasticiteit aan de dermis wordt gegeven.

CELL VITALITY
ANTI-AGE CREME

Revitaliserende, voedende crème die de cel activiteit stimuleert. Met krachtige antioxidanten en Sirtuin (SIRT: eiwitten die belangrijke biologische werking hebben)-stimulans, het zogenaamde “levenslange gen”. Vermindert veroudering en gezichtslijnen. Is crème-achtig en voedend, rijk aan plantaardige bestanddelen.

 

CELL EYES
OOGCONTOUR ANTI-AGE

Werkt snel tegen donkere kringen. Het drainerende effect van Eyeseril vermindert donkere kringen in slechts 15 dagen. CELL EYES verhoogt de elasticiteit en de zachtheid van de huid. Het drainerende effect van Eyeseril vermindert donkere kringen in slechts 15 dagen. CELL EYES verhoogt de elasticiteit en de zachtheid van de huid. Het bevat Resveratrol, een actief ingrediënt dat de achteruitgang van DNA in huidcellen vermindert. Voorkomt veroudering en helpt bij het verzachten van kleine rimpels. Geschikt voor verzorging van het gebied rondom de lippen.

 

 

CELL ACTIVATOR
VOEDEND ANTI-AGE SERUM

Voedend serum met resveratrol, een actief ingrediënt, dat de verslechtering van DNA in de nucleus van de cellen tegengaat. Krachtig antioxidant en in staat om de Sirtuins (eiwit dat de werking versterkt waardoor veroudering tegengegaan wordt) te stimuleren. Voorkomt veroudering en gezichtsrimpels. Serum met verstrakkend effect.